Kadıköy Kurye iş ilan

Akıncı Kurye
2

Kadıköy Kurye İş İlanı
Kadıköy Kurye İş İlanı


  1. Kurye Sürücü Bir defaya mahsus olmak üzere özel teslimatlar için soğutmalı van ve şoföre ihtiyacımız var. Ayrıntılar için lütfen (647) 519-3278 veya e-posta adresinden Greg ile iletişime geçin.
  2. Büyük Kamyonet Sürücüsü Aranıyor GTA içinde özel buzdolabı cihazlarının alınması ve teslimatı için 16' ila 20' arası bir kamyona ihtiyacımız var. İhtiyaç halinde müsaitseniz ayrıntılar için lütfen Greg (647) 519 -3278 ile iletişime geçin. 
  3. Kadıköy Kurye İş İlanı ve/Komisyoncular (Tam ve yarı zamanlı pozisyonlar mevcuttur) Şu anda kendi yakıt tasarruflu araçlarına sahip sürücü/komisyonculara ihtiyacımız var. Ayrıca kendi Normal ve Tam boyutlu kamyonetleri olan sürücü/komisyonculara da ihtiyacımız var. Tecrübeli, temiz ve profesyonel olmalı. 7/24 çalışma sunuyoruz ve rota çalışması mevcut. İki haftada bir ödeme yapıyoruz, detaylar için bizi arayın. 
  4. Kurye Sipariş Alıcı/Faturalama Şu anda uygun pozisyon yok. Bir özgeçmişi iletmek isterseniz onu dosyada tutacağız. İş başvurusu Broker Uygulamamızı İndirin. Lütfen tamamladığınız başvuruyu e-posta adresinden Kadıköy kurye operatörlerine e-postayla gönderin .

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Kadıköy kurye iş ilanı başvurusu nasıl yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadıköy kurye iş ilanı başvurusu için CV'nizi e-posta adresimize gönderebilirsiniz. iletisim@motokurye.org.tr

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz çerezleri kullanır. Kontrol Et
Ok, Go it!
7/24 WhatsApp